Kies je favoriete basis-spelpakket

Beverbende

€ 22,50 excl. BTW

Het ideale gezinsspel om tactiek en geheugen in te zetten om zo min mogelijk strafpunten te krijgen. Houd de scores bij op het scoreblok en je speelt eindeloos door om elkaar blijven af te troeven!

Was jij vroeger ook goed in memorie en heb jij een ijzeren geheugen? Dan is dit spelpakket een uitstekend kerstgeschenk voor jou! Onder het genot van een hapje en een drankje levert dit pakket gegarandeerd veel spelplezier!

meestgekozen

Boonanza

€ 22,50 excl. BTW

Als de titel van het spel “hak ik heb je” is, weet je zeker dat rivaliteit, handelsgeest en spanning aanwezig zijn. Zorg dat jij meer bonen plant, ze beter verkoopt en meer winst maakt dan je medespelers. Ook als je niet van bonen houdt is dit spel goed te verteren.

Bij de samenstelling van dit spelpakket is speciaal aandacht besteed aan de kinderen. Maar wees niet bang; ook volwassenen mogen meegenieten van al het lekkers.

Regenwormen

€ 22,50 excl. BTW

In dit snelle dobbelspel kan de beste binnen no time de slechtste zijn. Wie gooit de beste combinaties? Roof bij elkaar de wormen weg en zorg dat jij de meeste wormen overhoud!

Dit spel is een must-have voor iedereen. Samen met de beste producten een ideaal kerstpakket tegen een keurige prijs.

pandemic-1

Tijdelijk verkrijgbaar:
het Corona Spelpakket

Het pakket is als geschenkpakket samengesteld, waarbij het alle ingrediënten heeft om een gezellige spelavond te organiseren. Het spel is zeer toegankelijk voor de minder ervaren bordspelers. Met een speeltijd van ongeveer een uur is het voor iedereen te behappen.

1
1
    1
    Winkelmandje
    Premium Spelpakket Ticket To Ride
    1 X 49,50 = 49,50